2009. április 5., vasárnap

Give away! Round One.



In absence of more participants for my PIF, I am going to host 2 give aways, to find 2 people to give some presents to, to fulfill my obligation of presenting 3 people :-)
I made a little pincushion and a small quilt with a Japanese girl. It is a paper foundation quilt and as I have 3 of them in my sewing room, and love them dearly, I thought maybe someone else will love this one too.

If you would like to win these presents, just leave a comment, give my your name, where you are from, and how long you have been quilting. Simple! The deadline for comments is 14th of April.

A PIF-re jelentkezők hiányában 2 ajándékozást szervezek, hogy találjak 2 valakit, akit megajándékozhatok, hogy teljesítsem a kötelezettségemet :-)
Csináltam egy kis tűpárnát, és egy kis japán lányos quiltet, papírtechnikával. A varrószobámban 3 ilyen lóg a falon, és nagyon szeretem őket, gondoltam, hátha másnak is tetszeni fog ez a lányka.

Ha szeretnéd megnyerni az ajándékokat, hagyj egy üzenetet amiben elárulod a nevedet, hogy hol laksz, és hogy mióta foglalkozol foltvarrással. Egyszerű! Április 14.-ig várom a jelentkezőket!

9 megjegyzés:

dalia írta...

I'm Dora from Budapest, quilter since 2001.

Kriza írta...

welcome! :-)

Ida13 írta...

Ez vicces:)(ne haragudj.két magyar angolul társalog.:))
Pimaszság lenne erre is jelentkeznem?
Szóval Andi vagyok Budapestről és egy szűk éve foltvarrok.

dalia írta...

Ida, én csak viccnek szántam, kriza pontosan ismeri az angol kép(es)/(telen)ségeimet, igazán szép teljesítmény volt tőlem ez a kerek mondat :-)

Kriza írta...

pontosan :-)
Ida, nyugodtan, nem kizáró ok :-)

Ida13 írta...

Jajj Istenem! Nem rosszból írtam ám!
Akkor jelentkeztem.:)

Thearica írta...

I would love to win your give away!

My name is Thearica and I am from the USA in the state of North carolina! I have been quilting since the age of 19 (29 years)..although I made my first quilt blocks when I was 8 years old with the help of my grandmother!

Carlotta írta...

Oh Priscilla what a lovely giveaway. Don't include me becuase your my PIF participant. I just wanted to say how lovely your quilt is.
~Tootles for now!

KicsiKató írta...

Szia, most találtam rád, hátha beleférek még:)

Kata vagyok Kecskemétről. Foltvarrás... mondjuk ismerkedek már vele egy ideje, de nehezen birkózom meg az előírásos formájával, jobban szeretem, ha nem vagyok keretek közé szorítva:)))