2009. július 13., hétfő

Stitchers Angels 2009

I have joined the Stitchers Angels 2009 Swap. I have seen so many beautiful things changing hands last year that I would like to participate in the fun. I am very excited!

And I am not spending my days doing nothing, but still working on the dolls house, the bathroom is almost finished. I had to go and buy a skein of thread as one was accidently left out, and it is also getting hot, so I cannot work a lot on it, but it is not forgotten. Will take a pic of the bathroom when finished.

2 megjegyzés:

Ida13 írta...

Megnéztem a felhívást,de nekem nem egyértelmű, hogy ez milyen típusú varrást jelent. Keresztszemes, patchwork, redwork, vagy esetleg ezek kombinációja? Köszi a segítséget.
Azért is néztem meg, mert izgalmas dolog egy ilyenbe bekapcsolódni. Magam is fontolgatom.

Kriza írta...

szerintem bármit varrhatsz, a lényeg, hogy a 7 hét alatt 3 sk dolgot kell küldened a partnerednek, a másik meg, hogy rózsával kapcsolatos kell legyen. hetente lesz valami projekt, amit valamelyik designer tervez a témában, de nem muszáj azokból varrnod, bármit csinálhatsz, bármilyen technikával, csak rózsás legyen. mellé küldhetsz más ajándékot is, de az nem kötelező. és nem szabad megmondanod, kinek küldted, de meg kell köszönni nyilvánosan a blogodon, ha kapsz valamit, majd a legvégén lehet felfedni magad. hogy mikor meg hogyan, az még nekem sem kristályosodott ki :-)