2012. február 14., kedd

Falikép

Egy nagyobb kép, a részletek kedvéért :-)

Van egy falszakasz az előszobánkban, ahol mindig az aktuális évszak/ünnepnek megfelelő falikép lóg. Feltéve, hogy van az aktuális évszaknak/ünnepnek megfelelő faliképem. Van már karácsonyos, húsvéti, sütőtökös-Halloween-es, őszi, és immár télvégi/tavasz eleji is. A kék a télre utal benne, a zöld a lassan rügyező fákra, a narancs meg a még lassabban virágba boruló fákra. És akkor már csak egy nyári faliképet kell gyártanom majd :-)

Ez a kép amúgy maradék darabkákból készült, amiket fehér csíkkal szegélyeztem és ebből álltak össze a blokkok. A végső eredmény nagyon hasonlít Julcsi falvédőjére, de a technika teljesen más, és legközelebb biztos Julcsi módszerét alkalmazom, mert ez nagyon macerás volt :-)

De az eredmény tetszik!


7 megjegyzés:

Julcsi írta...

Pedig jó lett. És nem is annyira keskeny közökkel dolgoztál, mint az eredeti tutorialban van. Mindenesetre az végeredmény nagyon tetszik.

BORI írta...

Nagyon remek! Tetszik a Tied is!

Kriza írta...

köszi lányok!
Julcsi, pont olyan keskeny közökkel dolgoztam, 1 inch-essel, csak az eredetiben nagyobbak az anyagdarabok és ettől keskenyebbnek tűnik az elválasztó rész köztük :-)

Karina írta...

Nekem is tetszik, ezt az aprólékos varrós munkát én nem lennék képes megtanulni, le a kalappal!!

Tündérlátta írta...

TEchnika ide-technika oda..ez csodaszépséges lett!!!!

Kriza írta...

Karina: dehogynem, aki úgy horgol, mint te, az bármire képes! :-)

Kata: köszi! :-)

BORI írta...

Nézzél be hozzám, megajándékoztalak :)