2012. június 26., kedd

És csak varrtam...



Varrtam egy táskát. A barátnőm hozott egy képet és 2 konyharuhát az IKEA-ból, hogy varrjak neki belőle valami hasonló táskát. Elsőre kevésnek tűnt az anyag, de aztán osztottam-szoroztam, nézelődtem a neten, és nekiláttam, szabtam, varrtam, számoltam, terveztem és aztán varrtam és varrtam. Hát, egy baja van csak a táskának: hogy nem magamnak varrtam, régen voltam ilyen elégedett magammal :-)

38x36 cm a mérete, 66-67 cm hosszú a 2 füle, mágneszárral záródik, belül kesztyűflíz teszi kicsit merevebbé, van benne egy kicsi és egy nagyobb, osztott zseb (a zsebekre már elég kevés anyag maradt, így nem tudtam nagyobbat varrni, de végülis épp elég nagyok, azt hiszem), és varrtam bele egy kulcstartó izét is. Sőt, olyan jól sikerült megvarrni, hogy ha a mágneszárat leszámítjuk, akkor akár kifordítva is használható.

Tetszik. Hátha a megrendelőnek nem fog, és akkor enyém marad :-)



Mellesleg összedobtam egy levendulás párnatornyot is, a gitártanár feleségének, aki sajátjaként kényezteti a mieinket, főz rájuk, szeretgeti őket. Mondtam már, hogy milyen szerencsénk van a gitártanárunkkal (és feleségével)? :-)

5 megjegyzés:

Margó írta...

Nagyon szuper lett a táska! A fazonja is nagyon tetszik,a szine is nagyon bejön,én is örömmel elfogadnám!:)
Egy vásárba láttam olyant,hogy a mágneszárat a két anyag közé teszik,igy nem látszik,de a funkciója megmarad!:)

Julcsi írta...

Termékeny vagy:)
(És azt is sejtettük, hogy Margónak ez a szín be fog jönni:D)

Kriza írta...

:-))
pedig még baglyok sincsenek rajta :-)

Julcsi írta...

Viszont rózsaszín:)

Kriza írta...

képzeld mit csinálna egy rózsaszín baglyos táskánál :-))