2013. február 4., hétfő

Koprodukció


Ezt a párnát a lányommal készítettük közösen. A lelkemre kötötte, hogy mindenképpen mondjam meg, hogy nem én készítettem, hanem ő  :-) Ő megrajzolta texctilfilccel a képet, én meg párnát varrtam belőle. A munka oroszlánrésze kétségkívül az övé volt. 

Eredetileg Mami szülinapjára készült, de olyan messze van az az április, ki bírja ki odáig rejtegetni?! Odaadtuk csak úgy, mert nagyon szeretjük Mamit, és mert ő a legjobb Mami és Mama a világon! :-)

A képen van minden évszakra valami jellemző, karácsonyfa télire, szülinapi gyertyák tavaszra a szülinapi sorozatunkra, fürdőruhák és fagyi nyárra, és esernyő őszre. Meg Mami neve, meg az alkotóé, ami azért van fordítva, mert a) az amishok is mindig ejtenek direkt hibát, mert csak Isten alkotása tökéletes b) az alkotó véletlenül megfordította rajzolás közben az anyagot és úgy írta rá a nevét. Helyes válasz bekarikázandó :-) Az alap lepedővászon, imádom ezt az anyagot, nagyon univerzális. Mögötte flíz van, és a motívumok némelyikét pluszban kézzel megsteppeltem a tartás kedvéért.

Sikere volt. :-)

1 megjegyzés:

Flier Judit írta...

"...a lányommal készítettük közösen" :) Ezt olyan jó olvasni!