2014. március 16., vasárnap

Új varrószoba





Mindenféle családi fennforgások okán, mint hogy a nagyfiam 15 éves lett és külön szobát szeretett volna, fájó szívvel, de le kellett mondanom a 10 éve remekül működő varrószoba/vendégszoba felállásról, hiszen vannak az életben fontosabb szempontok, mint hogy nekem külön szobám legyen. (Bár ezt nehéz volt azért beismerni....)
5 nap totális felfordulás, falépítés, festés, kipakolás, bepakolás, bútor szét-, majd összeszerelés után, megspékelve némi egészségügyi komplikációkkal, a varrószoba a nagyfiamé lett, mi pedig átkerültünk az addigi fiúszobába. Itt kellett elhelyezni a hálószoba mellett a varrószobát is. Tartottam a dologtól, de úgy tűnik, nem jártam rosszul. Tegnap már ki is próbáltam az új felállást, a szülinapomra kapott új forgószékkel együtt - jó helyem lett :-) Meleg, napos, világos, és kevésbé elzárt, mint lent volt. Van, aki meg pont ezt az elzártságot kedveli ott... :-)
Külön plusz, hogy a kislányom is felfedezte magának az óriási asztal előnyeit, így kettesben alkottunk tegnap délután - úgy érzem, sok kellemes órát fogunk még eltölteni ott együtt :-)

5 megjegyzés:

Edige írta...

Mit nem adnék én egy ilyen állandó kis varró-kuckóért. Jelenleg folyton pakolásban és költözésben vagyok... Külön öröm, hogy a kislányoddal együtt lehetsz varrás közben isl

Bugi írta...

Varrjál még sok-sok gyönyörűséget ebben a vidám, napfényes varrókuckóban! :-)

aarkus írta...

Klassz lett, kívánom, hogy sok örömed legyen benne! :-)

Kriza írta...

Köszi lányok! :-)

Adri (Fotóklub) írta...

Szuper, majd lecsekkoljuk :)