2010. augusztus 2., hétfő

Still alive






I am not completely lost... It is summer vacation with kids at home to look after and entertain, and we are staying at the Lake house with forever changing people to come to visit us . My life is either too busy to craft, or the weather is too hot to craft, either way, I am not doing too much crafting. I am not completely lazy though, and I'm stitching these lovely little birds of Elefantz to make them into key fobs or scissors keepers later, and I am also knitting little squares to make an Afhgan of them.

Nem vesztem el, csak nyár van, a gyerekek itthon vannak velem vagyis egészen nem pontosan nem itthon, hanem a Balatonon, és vagy vendégeket fogadok, vagy túl meleg van a kézműveskedéshez. Azért teszek-veszek, varrtam néhány Elefantz madárkát, amikből vagy kulcstartó lesz vagy ollóőr vagy valami más, és kötögetem a négyzeteimet a takarómhoz.

3 megjegyzés:

Karina írta...

Hát persze, hogy eszi a fonalat a takaród, hiszen ezek a blokkok csodaszépek! Nem amolyan egyszerű kis sima vagy lusta kötött négyzetek, hanem mindenféle vaskos minta, ha jól látom? Nagyon szép lesz a takaród, alig várom, hogy élőben is megcsodálhassam majd! puszi!

Arien írta...

Szép szines lesz a takaród, én is gondolkodtam egy hasonlón, de natúr szinekben. Csak ilyenkor a kert nagyon leköt és másra szinte nem is jut idő.

Névtelen írta...

I also knit and crochet! Love your many different patterns of crochet!!!