2011. június 21., kedd

A fiamnak/For my son



A fiam i-pod-jának varrtam ezt a tokot. Már jó ideje gyűjtött rá, és mi is ígértünk neki némi hozzájárulást, ha javít a félévi bizonyítványához képest. Sajnos, ez nem sikerült neki (nem rossz a bizonyítványa, de most is három négyese van, mint félévkor volt), de azért megvette saját pénzből a szíve vágyát :-)

Update: átgondoltuk az apjával, és úgy döntöttünk, mégis hozzájárulunk a masinához. Tudjuk, látjuk, mennyit készült, tanult, valamennyi négyesnél tudjuk a hátteret, szóval beszállunk, ha nem is annyival, mint amennyit eredetileg terveztünk. Volt nagy vigyorgás este :-) (azért nehéz ügy ez, mert a levegőbe sem szeretne beszélni az ember és jutalmazni súly nélkül...)

(A kisebbik kitűnő lett, több kitűnővel, mint jelessel a bizonyítványában, azért említsük meg őt is.)

I made this case for my son's i-pod. He was saving for it for quite a while, and we promised some contribution to the price IF his end-of-year report was better than his half term report. Well, his report is not bad (3 Bs), but that is the same as his half term one, so no contribution from us, but he still bought his heart's desire :-) And I made a case for it.

Update: after some serious discussions with my husband, we decided to contribute - with a smaller than originally planned sum - to the price of the i-pod - we know how hard our son worked, but not all depended on his efforts.

(My younger son got a straight A report, with more A+ than A - just to mention his report too.)

5 megjegyzés:

BORI írta...

A jó Anyuka.... :) Nem biztos, hogy a Fiadon múlt, hogy nem tudott javítani...

dalia írta...

helyes darab. Döme focis takarójával mi lett végül?

Kriza írta...

lóg a levegőben :-) kapott közben anyutól egy komplett focis ágynemű garnitúrát, és kijelentette, h ac/dc-s takarót szeretne, ezzel kissé elvette a kedvemet :-) de azt hiszem, majd megvarrom neki falvédőnek azért, mert nagyon hideg az ágya mellett a fal.

Julcsi írta...

Ha a három négyes mellett a többi ötös, az szuper! Ne csináld már!:)
Persze az, hogy saját pénzből vette meg, az mindennél többet ér:)

Kriza írta...

akkor frissítem a témát, lásd bejegyzés :-)