2011. december 6., kedd

Karácsony és szülinap / Christmas and birthdays




Ezeket a párnákat a legjobb barátnőm csemetéinek készítettem a szülinapjukra (és erősen remélem, hogy anyuka NEM jár erre...) Daniéhoz Tom Sawyer-es anyagot használtam, én teljesen beleszerettem :-) Rékáé csajos, ahogy egy kislányhoz illik.

A nesszeszer és hozzáillő pzs-tartó apám barátnője karácsonyi ajándéka lesz.

Az adventi kalendárium az elmúlt hetek legnagyobb munkája, egy kedves barátnőm osztályának készült és azóta már buzgón húzogatják belőle az ajándékokat a gyerekek. Sok-sok munka van benne, de nagyon élveztem csinálni, és szerintem szép is lett, bár sajnos a képek nem adják vissza igazán a valóságot.

I made these pillows for my best friend's kids, for their birthdays. For the boy I used a Tom Sawyer fabric, which I just LOVE, and the little girl's pillow is made of girlie fabric. The zippered pouch and hankie keeper are Christmas presents for my Dad's girlfriend. The advent calendar was made for the class of a friend, and is already in use :-) I worked quite a lot with this calendar, and I think it turned out really well, although the pictures are not very good.


6 megjegyzés:

Julcsi írta...

Az adventi naptár viszi a prímet:) Tényleg nagyon klassz és munkás darab.

Kriza írta...

köszi! sikerült kiválasztanom a neten található képek közül legnehezebb mintát, de hát ha egyszer beleszerettem :-)) rondát varrni szenvedés lett volna... :-)

dalia írta...

nagyon szépek, de tényleg, az adventit imádom!

dalia írta...

ja és nagyon rendes vagy M.-mel :))))

Kriza írta...

köszi! és szerintem is tök rendes vagyok :-))))

Ulla's Quilt World írta...

Hi! Greetings from Finland! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! www.quiltworld2.blogspot.com
Yours, Ulla