2009. november 17., kedd

Wallhanging




I finished my little wallhanging from 'Among the Gum Trees". I changed the writing, it is in Hungarian saying Merry Christmas. It was such fun to stitch this, and I made it for a friend, and now I am thinking of doing another one for another friend.
Instead of the recommended gold beads, I made French knots, firstly because I preferred to, secondly because I learned at last how to make them. I never really understood the technique of it, until I found a great tutorial, and now I want to make them everywhere :-)

Befejeztem a faliképemet. Kisebb változtatások vannak rajta, mint pl. magyarul írtam a szöveget :-), és a gyöngyök helyett francia csomó (vagy hogy híjják ezt magyarul???) került a helyükre. Sokáig nem sikerült nekem ez a fajta öltés, de most találtam egy remek videót, és azóta olyan egyszerű, akár az egyszeregy :-)
Lehet, hogy csinálok még egy ilyet, ez egy barátnőmé lesz, de van még egy jelöltem, aki kaphatna ilyet...

4 megjegyzés:

Csigi írta...

Szia! Nagyon szép lett! Már én is gondolkozom, hogy melyik mintát készítsem el. Ja, és tuti a francia csomód :) én is szeretem készíteni

sober white women írta...

I love it! You do such amazing work.
Kelli

Ida13 írta...

Nagyon tetszenek. Mekkora?Mit használtál bélésnek?

Karina írta...

Szép ez a minta. Egyszerűen kedves és elegáns. És a keret is szép. Képzeld régebben próbálkoztam a keresztszemes hímzéssel, de csak gyerekes mintákat varrtam ki. Mindig az volt a bajom, hogy mi lesz, legyen belőle. Ja és hogy keretezzem, varrjam valamire rá. Többnyire pici tarisznyaszerűség lett belőle, ajándék ismerős gyerekeknek.
Szép.